Holding%2520Plant_edited_edited.jpg

Afstudeer project:
gewichtsconsulent coaching

Ben je niet op gewenst gewicht of zit je niet lekker in je vel? 
Wordt je door jezelf, omstandigheden of omgeving belemmerd echt te zijn wie je bent? Ben je misschien aangekomen in deze tijd van 'thuisblijven' en 'thuiswerken'? 
Je bent niet de enige!

Bereik nu jouw gezond gewicht, ga weer stralen en het leven leiden dat je verlangt.

Meld je aan voor:
- Professionele begeleiding en uitgebreide lichaamsanalyse
- Verantwoord en brede aanpak
- Gedragsverandering
- Resultaat

Nu met 40% korting!


Wat kun je verwachten?

Kennismaking & intake

Bijhouden eetdagboek

speeddate

5 vervolgconsulten

WhatsApp & email ondersteuning

Gewichtsconsulent coaching

Kennismakingsgesprek & intake

Voorafgaand aan dit gesprek stuur ik een uitgebreide intake vragenlijst waardoor we meteen in dit eerste gesprek van 90 minuten de diepte kunnen ingaan. Ik hoor ook graag alles over je doel, je motivatie, je dieetgeschiedenis en je verwachtingen. Ik vertel je over mijn werkwijze en wat je kunt verwachten. Is er van beide kanten een klik en ben je ervan overtuigd dat mijn begeleiding bij je past? Dan gaan we meteen van start. Ik neem een uitgebreide anamnese af en BIA analyse. Per mail ontvang je vervolgens een voedingsschema en behandelplan.

Bijhouden eetdagboek

Wanneer je deze gewichtsconsulent coaching start, vraag ik je minimaal 3 dagen via een app jouw eetdagboek bij te houden. Dit klinkt misschien intensief, maar wanneer dit in alle eerlijkheid wordt ingevuld, levert dit voor mij het beste inzicht in jouw eetgewoonten. Het maakt helemaal niet uit dat je soms iets lekkers neemt. Het belangrijkste is te doen wat je normaal gesproken doet. Probeer je voeding niet al aan te passen of gezonder te maken in het dagboek dan je anders zou doen. Alleen dan kan ik jou het beste helpen! In het intakegesprek gaan we direct met je dagboek aan de slag.

 

5 vervolg consulten

5 vervolg consulten is standaard voor dit pakket gewichtsconsulent coaching. Mijn missie is jouw nieuwe leefstijl eigen maken, voor de lange termijn.

Ik kijk echter ook altijd naar je persoonlijke situatie. Extra consulten bijboeken kan natuurlijk altijd. Ik geef je alle ruimte voor je vragen en om jouw uitdagingen en knelpunten te behandelen.

 

WhatsApp en/of email ondersteuning 

Je kunt me tussendoor via WhatsApp of e-Mail bereiken voor vragen. Mijn nieuwsbrief met extra tips en motivatie is nog in ontwikkeling.

Jouw investering in dit traject

€ 289,- eenmalig
€ 53,- per maand*

*6 maand termijnen

Veelgestelde vragen