iStock-898500258_edited.png
Waarom een coach?

Wens je een ander gewicht en wil je beter in je vel zitten? 

Of ben je geïnspireerd door ketogeen, paleo of vegan leefstijl, wil je hiermee het beste uit jezelf halen en vraag je je af hoe? 

Ik help je doelgericht een verandering in gang te zetten. Ik geef je inzicht in jezelf, situaties en jouw omgeving. Wat doe ik als coach nog meer?

 1. Sneller bereiken van je doelen
  Ik verleg de focus van vasthouden aan oude gewoontes, gevoelens en situaties naar wat je nu wilt en voor de toekomst. Handelings- en resultaatgericht ga je op jouw doelen af.
   

 2. Zichtbaar maken van blinde vlekken
  Ik houd je een spiegel voor. Hierdoor reflecteer je op jezelf, situaties en jouw omgeving en kom je tot inzichten. Ik geef je feedback, tips, tricks en concrete opdrachten mee waarmee jij je in korte tijd ontwikkelt.
   

 3. Zelfredzamer worden met meer zelfvertrouwen
  Ik ben de ‘katalysator voor zelfontplooiing’. Ik leg nadruk op jouw eigen kracht. Door kleine en korte termijn doelen te behalen wordt je (nog) enthousiaster, energieker en zelfverzekerder. Ik vertel niet wat je moet doen, maar ik laat je kijken naar je gedrag en bied vaardigheden aan hoe het anders kan. Hierdoor kun je zelf tot nieuwe keuzes komen. 
   

 4. Gestructureerd aan het werk
  Bij een nieuwe leefstijl eigen maken en jouw gezondheid optimaliseren komt veel kijken en zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Nu denk je misschien: hiervoor kan ik toch ook naar een goede vriend of collega gaan? Dat zou kunnen. Er is echter een belangrijk verschil. Ik ben er voor jou zonder eigen agenda of belang. Als professional kan ik je gestructureerd begeleiden en feedback geven waarmee je iets kunt. 
   

 5. Investering in jezelf!
  Het klinkt misschien cliché, maar coaching heeft een bewezen positief effect op jou als coachee.
  Het is dus investeren in jezelf. Ik help je het beste uit jezelf te halen door jouw nieuw gewenste leven eigen te maken, jouw fysieke als mentale gezondheid hiermede de loep te nemen en jouw hormonen in balans te brengen voor een optimale gezondheid.
  Je werkt dus actief aan je eigen ontwikkeling door zelfkennis en -reflectie, samen met iemand die er verstand van heeft. Zo bevorder je jouw zelfvertrouwen, veerkracht en weerbaarheid, zowel op het werk als privé.

Wil je weten wat ik als gezondheid, voeding en leefstijlcoach precies voor jou kan betekenen?