top of page
Holding%2520Plant_edited_edited.jpg

In één vingerprik de oplossing van je klachten!

De EMB Bloedtest

image0.jpeg

Ben je vaak vermoeid? Heb je 's-avonds geen energie meer om dingen te ondernemen en ben je blij als je lekker kunt netflixen op de bank?

Ben je met je klachten bij de huisarts geweest en krijg je vervolgens te horen; 'Alles is goed. Bloeduitslagen; alles binnen de marge.' en je kunt weer naar huis. Je bent niks wijzer. Soms krijg je zelfs nog de opmerking dat het in je hoofd zit of dat je het maar even rustiger aan moet doen. En in je hoofd ben je bezig: 'Alles is volgens de arts goed, maar waarom voel ik me dan niet goed, fit en energiek?'

Je bent echt niet de enige!

Zoveel van mijn cliënten komen met dezelfde klachten binnen waar de reguliere zorg geen antwoord op heeft. 

Heb je energie gebrek, last van darmklachten, gejaagd gevoel, vaak honger, stemmingswisselingen of last van je cyclus (als vrouw)? Dan is deze bloedtest iets voor jou!

Zie precies hoe jouw gezondheid ervoor staat.

Met een instructie van mij neem je een paar druppels bloed via een vingerprik af en stuur je dit naar het laboratorium. (Dit kan ook bij mij tijdens een intake gesprek)

Na 3 weken krijg ik de uitslag binnen en kom je op consult voor uitleg en advies. Behoefte aan een kort of langer traject? Zie de mogelijkheden.

Bestel hier jouw EMB testkit en krijg grip op jouw gezondheid!

Wat wordt o.a. gemeten in de EMB test:

Vitaminen & Mineralen tekorten

Lever verstoringen

Vetzuur tekort / omega 3 -6

Voedsel allergieën & intoleranties

Hormoon verstoringen

Mentale of emotionele stress

Parasiet & Schimmel

belasting

Darm verstoringen

Lever verstoringen

Virale belasting

Compleet bloedbeeld

Slaapstoornissen

EMB vs bloedonderzoek huisarts

Nu vraag je je misschien af wat het verschil is met de EMB bloedtest en de bloedtest via de huisarts. 

De EMB test is breder georiënteerd. Naast de reguliere bloedwaardes, kijkt de EMB test ook naar jouw bloed onder een microscoop. De vorm van jouw cellen en hoe ze zich gedragen geeft namelijk ook veel informatie van wat er speelt in jouw lichaam. Verder wordt gebruik gemaakt van een bioresonantie apparaat wat jouw energetisch niveau analyseert. Dit geeft een holistisch beeld van jouw lichaam en waar klachten vandaan komen. Het combineert oosterse wijsheden met de westerse. Want zoals Einstein al vertelde: 'alles bestaat uit energie.' De oosterse wereld noemt dit Chakra's of Meridianen. 

Door deze holistische aanpak kan ik nog beter en efficiënter zien waar jouw klachten vandaan komen en wat we precies kunnen doen om dit te behandelen. 

Je krijgt dus voeding en leefstijl advies. Maar hiernaast kijken we ook naar jouw emotionele belasting; eventuele trauma's en jouw energie.

Een laatste belangrijk punt in het verschil tussen EMB en regulier, is dat ik met de EMB test kijk naar optimale waardes om je goed te voelen. De huisarts kijkt naar onderwaardes. Een voorbeeld:

De absolute ondergrens van vitamine D is 30 nmol/L. Als jij 31 scoort dan zal de huisarts niet zeggen dat er iets aan de hand is, dat je hiervan klachten kunt ervaren. Je zal een uitslag horen dat alles in orde is. Maar je weerstand is niet best, je word toch vaker en langer ziek dan je omgeving. Je voelt je niet energiek en fit. Ik kijk naar de optimale waarde voor jouw lichaam. Dit is voor iedereen anders. Mensen met een auto-immuun aandoening hebben bijvoorbeeld meer vitamine D nodig. Zo geldt dit bijv. ook voor zwangeren, ouderen etc. 

Disclaimer: De adviezen die wij geven hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden in deze test kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld: voor vitamine B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl deze EMBTest® een deficiëntie aangeeft. EMBTest® doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van deze EMBTest® vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.

Veelgestelde vragen

Hoeveel bloed wordt afgenomen?

Slechts een paar druppels via een vingerprik. Vergelijk het met een vinger prikje om glucose te meten. 

Kan ik de test zelf afnemen?

Jazeker. Als je een EMB test bestelt dan krijg je een aanvraagformulier thuis gestuurd. Deze vul je in en retourneer je naar mij. Dan sturen we de bloedtest naar je toe en kun je deze zelf afnemen middels een duidelijke uitleg. De uitleg wordt per mail gestuurd en is heel duidelijk. 

Kom je er niet uit of ben je bang dit zelf te doen? Kan een vriendin/partner/ouder je helpen? Zo niet, dan neem ik dit af tijdens de intake.  

Ik heb geen klachten. Heeft deze test dan zin?

Ja ook dan heeft deze test zeker zin! 

Veel mensen hebben niet door wat er soms speelt in je lichaam. Zoals je kanker bijvoorbeeld niet voelt, voel je meerdere dingen niet in je lichaam die wel uit deze test komen. 

Ook kan het zijn dat je je eigen klachten niet meer herkent omdat dit normaal is geworden voor je. 'Oh ja ik ben altijd onrustig, altijd bezig en kan niet tot rust komen maar ja, dit hoort bij mij.' 

Bestel de EMB testkit of boek een EMB consult

De test kun je thuis zelf doen en 3 weken na opsturen een afspraak met me inplannen voor de uitslag.

Doe je de test liever niet zelf? Geen probleem! Boek een EMB consult en ik neem de test af. 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt voor je aanvraag! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

bottom of page