top of page

Ik vind het een flinke investering en twijfel daarom

Investeren in jezelf vinden veel mensen vaak moeilijk. Toen ik zelf overgewicht had, heb ik deze overweging ook vaak meegemaakt. Meestal omdat het geld kost en je nooit zeker weet of je het gewenste resultaat bereikt.

Hierdoor  werk ik met een gratis kennismakingsgesprek. Zo kan je goed inschatten of mijn werkwijze en begeleiding bij je past, en welke resultaten je kunt verwachten.

 

Nadat ik mijn opleiding heb afgerond en ben aangesloten bij de BGN, zijn er mogelijkheden tot vergoeding vanuit de zorgverzekering. Tot die tijd bied ik kortingen die per saldo betekent dat je nog minder betaalt dan je met een vergoeding vanuit de verzekering terug zou krijgen. Soms zijn werkgevers bereid een gedeelte van het traject te betalen. Werkgevers zien steeds vaker het belang in van gezonde en fitte werknemers.

 

Is er geen vergoeding mogelijk vanuit zorgverzekeraar of werkgever?

Wellicht is het dan nuttig jezelf het volgende af te vragen:

Wat voor meerwaarde en belang heeft een lager gewicht, een beter eetpatroon en een gezondere, energierijkere jij? Hoe zou je je daarbij voelen? Hoe zou je jezelf dan voelen als je in de spiegel kijkt, als je nieuwe kleding koopt en gaat winkelen, als je op het terras kunt zitten en alle dingen kunt doen in je leven die je leuk vindt, zonder na te hoeven denken over je gewicht? 

Wat zou dat je waard zijn?

Als laatste: wat kost het je als er niets verandert (aan zelfverzekerdheid, energie, gezondheid, frustratie, teleurstelling, etc? 

bottom of page