top of page
coconut-5314616_1920.jpg

Hoeveel val ik af?

Het is sterk afhankelijk van hoeveel je zou moeten kwijtraken voor een gezond gewicht, de keuzes die je maakt in je voeding en de hoeveelheid beweging die je dagelijks hebt. 

Als mijn methode en therapie goed nagevolgd worden, kan je gemakkelijk sneller afvallen. Ik ben zelf met mijn eigen methode meer dan 40 kilo afgevallen binnen 8 maanden. Maar ieder lichaam is anders, dus het resultaat verschilt van persoon tot persoon.

Sommige mensen volgen vanaf dag 1 mijn methode tot op de letter na en zullen hierdoor meer en sneller afvallen. Anderen hebben wat langer de tijd nodig om voedings-, beweegpatroon en gedrag te veranderen. Bij hen zal het afvallen iets minder snel gaan. 

Helaas doe ik hier geen beloftes dat je door mijn methode binnen een maand 15 kilo verliest, want ik hanteer geen crash dieet. Deze diëten zijn niet alleen slecht voor je gezondheid, maar na het volgen van een crash dieet komt vrijwel iedereen weer aan. Hierdoor is het geen duurzame, lange termijn oplossing.

Het allerbelangrijkste is dat je, met mijn adviezen en tips, in ieder geval voldoende handvatten in huis hebt om je leefstijl en voedingspatroon aan te passen en op de langere termijn gewicht te verliezen, deze kilo's eraf te houden en bovenal, jouw gezondheid te optimaliseren. 

bottom of page