Zen Garden

Ik ben Marjolein,

Marjolein_edited.jpg

en ik ben een bewuste levensgenieter. Ik hou van lekker eten en gezelligheid rond de tafel. Etentjes organiseren, uit eten, reizen en nieuwe gerechten & visies op voeding leren kennen zijn mijn favoriete bezigheden. Tegelijkertijd hou ik van een gezond lichaam, en je fit voelen. 

 

Met de afronding van mijn opleiding tot gewichtsconsulent. orthomoleculair therapeut en voeding- &  leefstijlcoach en de start van mijn praktijk is een droom verwezenlijkt en in vervulling gegaan.

Ik heb van mijn hobby, en uitgesproken interesse voor voeding en gezondheid, mijn werk gemaakt. Ik besteed hieraan dagelijks met plezier en gezond perfectionisme mijn tijd. 
 

Mijn passie voor gezondheid, voeding & leefstijl heeft geleid tot een diepgaande theoretische kennis met praktische ervaring. Maar ook tot een specialisatie als orthomoleculair therapeut.

Ik heb mijn eigen leefstijl compleet veranderd wat heeft geleid tot een gewichtsafname van ruim 40 kilo. 

Door het zelf te hebben meegemaakt, begrijp ik je dus in een moment waarin je niet zo blij bent en de spiegel liever vermijd. Waarin je veranderingen wenst maar je niet weet hoe je daar kunt komen.

Ik weet ook hoe het voelt wanneer je enthousiast staat te popelen jouw nieuwe leven een kickstart te geven, het liefst met iemand die er verstand van heeft!

Marjolein, 

gezondheid, voeding & leefstijl coach

"I totally regret eating healthy today."

said No-one Ever