top of page
20210404_123847_edited_edited.jpg

Hoe ga ik te werk?

Ik help je jouw gezondheid te optimaliseren en het beste uit jezelf te halen. Als je de juiste voeding en leefstijl aanneemt voor jouw lichaam en je lichaam voedt in plaats van vult, jouw immuunsysteem versterkt en disbalansen in jouw hormoon-vitaminen-mineralen huishouding herstelt dan ga je je automatisch goed voelen!

En mocht je nog wat kilo's willen verliezen, dan gebeurt dat zeker ook! Want als je je lichaam voor je laat werken in plaats van tegen je, dan heb je automatisch meer energie. Dus ook meer energie voor gezond leven en gezonde keuzes maken. Je voelt je al meteen beter in je vel.

Dit betreft echter veel meer dan alleen een pilletje innemen.

Als je goed zorgt voor jouw lichaam, zorgt het ook goed voor jou. Dit doe je door jouw lichaam optimaal te ondersteunen, met voeding, ontspanning, beweging en aanvullen van tekorten of extra voedingsstoffen.

Hier help ik je bij met Mito Therapie.

 

Mito Therapie focust op het optimaliseren van jouw cellen: de celwand om voedingsstoffen binnen te laten en afvalstoffen te verwijderen en mitochondriën om je te voorzien van de beste energie.

Jouw mitochondriën zijn namelijke de energie fabrieken in jouw lichaam. Als deze niet goed functioneren, kun je geen energie produceren en ben je moe, krijg je ontstekingen in je lichaam wat chronische ziektes als reuma, artrose, diabetes, Crohn, Coeliakie, Hashimoto etc ontwikkelt.

 

Zorg dus goed voor jouw mitochondriën en laat je lichaam voor je werken in plaats van tegen je!

Aanbod

Schermafbeelding 2023-01-26 om 14.52.53.png

EMB zelftest

Bestel online jouw EMB test en neem deze zelf thuis af.

Plan 3 weken later een online afspraak in bij mij voor de uitslag.

Wat krijg je verder :

- voeding advies

- leefstijl advies

Mito Therapie zelftest 

Wat houdt het programma in?

Intake van 90 min,

9 vervolgconsulten van 30-45 min en 4 speeddates van 20 min.

Het traject neemt ongeveer 6 maanden in beslag.  

Bestel visolie, vitamines en collageen

Zorg dat je je lichaam optimaal voedt! Zelfs al eet je super gezond, dan kun je nog steeds tekorten hebben en niet jouw beste zelf zjn. De beste kwaliteit supplementen maakt het verschil!

Our Services

bottom of page