top of page
Pack of Fish

Visolie

Jouw lichaam wordt blij van 4+ keer per week vis eten!

Maar wie in Nederland doet dit? Voor velen is 1 keer per week vis eten al veel gevraagd.

Vaak lusten de kinderen het niet en houden de ouders het daardoor ook van tafel. Zelfs al ben je visliefhebber, kom jij aan minimaal 4 keer per week wat je lichaam nodig heeft in ons moderne leven?

Hierdoor raad ik eigenlijk iedereen aan standaard omega 3 vetzuren te suppleren. Waarom? Je lichaam kan het niet zelf aanmaken en heeft het via voeding en/of supplement dus echt nodig. 

Ik raad binnen mijn praktijk dagelijks cliënten aan visolie te suppleren en zie het effect hiervan:

- sterker immuunsysteem

- betere concentratie

- betere communicatie

- minder gejaagd/geprikkeld

- meer energie

- zachter, mooier en egalere huid

- betere slaap

- betere opname van andere vitamines/mineralen

- verminderde neerslachtigheid en depressie

- verminderde symptomen van ADHD en autisme

- betere bloedsuikerspiegel bij mensen met diabetes

- makkelijker afvallen

- verminderde triglyceride waarde & LDL cholesterol (hart & vaatziekten)

*Alleen verkrijgbaar via therapeuten of zorgprofessionals

Glacier

Waarom EQology visolie

Deze visolie is het hoogst gedoseerd van alle olies verkrijgbaar. Maar dat niet alleen!

 

Het is van de beste en meest pure kwaliteit. Vers en duurzaam gevangen met oog voor mens en natuur in de arctische oceaan bij Noorwegen. Vele andere visolies worden verpakt in capsules en dit proces duurt vaak lang waardoor de olie meestal al gedeeltelijk geoxideerd is en je lichaam er niks meer aan heeft. EQology visolie is vloeibaar, heeft de laagste oxidatiewaarde en wordt hierdoor ook het beste opgenomen in je lichaam. Het is geschikt voor zowel kinderen als zwangeren

Vaak is de eerste reactie van cliënten een van huivering bij de gedachte visolie in vloeibare vorm in te nemen. Ze denken dat dit heel vies en visachtig smaakt. Maar deze olie is heel neutraal van smaak, met een vleugje citroen of sinaasappel. 

Hiernaast is de visolie gecombineerd met hoogwaardige olijfolie uit Griekenland, waardoor antioxidanten en omega 9 wordt toegevoegd!. 

Penguins on Floating Ice

Meten = Weten ! 

Wil jij graag weten hoe jouw lichaam ervoor staat met omega 3 vetzuren? Wil je weten of je lichaam ontstekingen aanmaakt die het niet kan oplossen door en tekort aan omega 3 en overschot aan omega 6?

 

Dat is hier mogelijk!

 

Deze test doe je voordat je start met de EQology visolie als startpunt*. Na 5 maanden neem je weer een bloedtest af en dan zul je de verbetering zien! 

Wil je liever geen bloedtest dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Dan worden er 2 flessen visolie de eerste maand naar je opgestuurd. 

*Als je waarde bij de eerste bloedtest (dus bij jouw startpunt) al 3:1 of lager is, dan krijg je jouw geld van Eqology terug. 

bottom of page